Qarizma,Qarizma Dinle,Qarizma Fan,Qarizma 2011,Qarizma,Qarizma Dinle,Qarizma Fan,Qarizma 2011,Qarizma,Qarizma Dinle,Qarizma Fan,Qarizma 2011,Qarizma,Qarizma Dinle,Qarizma Fan,Qarizma 2011,Qarizma,Qarizma Dinle,Qarizma Fan,Qarizma 2011,Qarizma 2011 Albüm |
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Haquan

| Konu: Geri: Moderatör Alımları... Perş. 22 Tem. - 17:22 | |
| Ben Haqqaan Almanyada Yasiyorum Bilmek isteyenlere Rapciyim 2005den beri Musikle Ugrasiyorum Mod´lukdan Anliyorum Yapmisdim Bu Sitedede Mod Olmak isterim Qarizma Beatler`de Olabilir Mesela iletisim : Haqqaan-Music@hotmail.de |
|  | | gizemli_03

| Konu: Geri: Moderatör Alımları... Cuma 23 Tem. - 15:33 | |
| gnluk tam 7 saat onlıne bu işi en iyi şekilde yapacagıma ınanıyorum arabeskrap ı en sekılde takıp edıoırum MOD LUGA ADAYIM |
|  | | serkan_gokdemir

Mesaj Sayısı: 3 Rep Puanı: 0 Yaş: 24 Nerden: İstanbul, Futbol, Müzik, merve boluğur, facebook adresim: serkan_gokdemir_gs@hotmail.com
 | Konu: Geri: Moderatör Alımları... Çarş. 11 Ağus. - 12:46 | |
| forumdaki nickiniz: serkan_gokdemir gerçek isminiz: serkan. forumda günlük online süreniz: evimde ve çalıştığım yerde işim bilgisayar ile ilgili olduğu için tüm gün girebilirim. forumda gün içinde online zamanınız: evimde ve çalıştığım yerde işim bilgisayar ile ilgili olduğu için tüm gün girebilirim. yöneticilik tecrübelerim: aynı nickle arka sıradakiler dizisi ve sinem öztürk fan sitesinde süper moderatörüm, grup hepsi fandada adminim, o sitelerdede aynı nickle yöneticiyim, incelemek isterseniz yöneticisi olduğum sitelerin linklerini verebilirim öğrenmeniz açısından, başka sitelerdede buna benzer görevler içerisinde bulundum. olumlu veya olumsuz cevabınızı bekliyorum. birde yetki vereceğiniz vakit lütfen chatboxta @ yetkisi dahil genel süper moderatörlük yetkilerinide verirseniz sevinirim. saygılarımla.
|
|  | | serkan_gokdemir

Mesaj Sayısı: 3 Rep Puanı: 0 Yaş: 24 Nerden: İstanbul, Futbol, Müzik, merve boluğur, facebook adresim: serkan_gokdemir_gs@hotmail.com
 | Konu: Geri: Moderatör Alımları... Ptsi 6 Eyl. - 14:38 | |
| forumdaki nickiniz: serkan_gokdemir isminiz: serkan. forumda günlük online süreniz: evimde ve çalıştığım yerde işim bilgisayar ile ilgili olduğu için tüm gün girebilirim. forumda gün içinde online zamanınız: evimde ve çalıştığım yerde işim bilgisayar ile ilgili olduğu için tüm gün girebilirim. istediğiniz bölüm: haberler. yöneticilik tecrübelerim: aynı nickle arka sıradakiler dizisi ve temmuz karikutal fan sitesinde süper modum, sohbet fandada adminim, o sitelerdede aynı nickle yöneticiyim, incelemek isterseniz yöneticisi olduğum sitelerin linklerini verebilirim öğrenmeniz açısından, başka sitelerdede buna benzer görevler içerisinde bulundum. olumlu veya olumsuz cevabınızı bekliyorum. birde yetki vereceğiniz vakit lütfen chatboxta @ yetkisiyle birlikte yetki verirseniz sevinirim. saygılarımla. |
|  | | PisLick

| Konu: Geri: Moderatör Alımları... Ptsi 6 Eyl. - 17:42 | |
| www.yuksekpromil.net bu adreste mod aryo ılgılenneler gıdebılırler... |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|